Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alin Ignat, deputat PNL Alba: Prioritate la locuri de parcare, la ghișee și case de marcat pentru gravide și mame. Proiect adoptat

Publicat

Alin Ignat deputat PNL de Alba

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Prioritate la ghișee și case de marcat publice și private și locuri de parcare dedicate pentru femeile gravide și persoanele însoțite de copii sub 5 ani. Proiectul pe care l-am inițiat a fost adoptat și pleacă la promulgare.”

Încă un proiect pe care l-am inițiat, ca deputat liberal de Alba, pentru familiile cu copii din România, de această dată alături de colegii mei Mara Calista și Florin Alexe, a fost adoptat de Camera Deputaților, ca for decizional, și va deveni literă de lege.

Inițiativa pornită la propunerea Mirelei Retegan, fondator Zurli, reglementează prioritatea femeilor gravide și a persoanelor care însoțesc copii cu vârsta sub 5 ani la orice ghișeu sau casă de marcat din instituțiile publice sau de la operatorii economici din România, acolo unde nu există ghișee dedicate acestor persoane.

În același timp, proiectul prevede amenajarea de locuri de parcare dedicate femeilor gravide și persoanelor care însoțesc copii cu vârsta sub 5 ani, în toate parcările publice și ale operatorilor economici.

Am convingerea că familiile cu copii din România au nevoie de sprijin și încurajare, dincolo de orice tip de suport financiar, e esențial ca ele să simtă că statul le protejează, că le asigură un mediu prietenos, că le oferă condițiile necesare pentru a petrece mai mult timp de calitate împreună.

Pentru mine, sprijinul pe care statul îl datorează familiilor cu copii a fost întotdeauna o prioritate, încă din perioada în care eram secretar de stat în Ministerul Muncii, și așa va rămâne în continuare.

Așa înțeleg să reprezint oamenii din Alba în Parlamentul României.

Cu decență, cu seriozitate și cu rezultate.

Alin Ignat, deputat liberal de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 20.09.2023 at 13:44

    Aşa înţeleg să….. Măi nene,lasă cioacele şi ocupaţi-vă de lucruri serioase, că vă reduc la zero PSD-iştii în ce priveşte acordul pe noile legi. Şi tu,ai treabă cu lucruri de bun simţ, pe care oamenii le respectă şi fără să aibă legi. Eşti în afara situaţiei din ziua de azi.

  2. Costy

    miercuri, 20.09.2023 at 21:46

    Mddda minunata lege adoptata… Wawww…. Dar alocația la copiii când o creșteți pt a putea trai un copil decent? Bunul simt se învață la cei 7 ani de acasă nu prin legi….

  3. Oana

    miercuri, 20.09.2023 at 23:51

    Doamne,cu ce se ocupă acest cantăreț!

  4. Oana

    miercuri, 20.09.2023 at 23:54

    Super,bravo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax