Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alin Ignat: Împreună cu Mircea Geoană la alegerile parlamentare. Eliberăm Alba de aroganța politicienilor de care v-ați săturat

Publicat

Alin Ignat, deputat de Alba: “Împreună cu Mircea Geoană și echipa Partidului România în Acțiune pentru alegerile parlamentare, eliberăm Alba de aroganța politicienilor de care v-ați săturat.”

Am depus candidaturile Partidului România în Acțiune pentru alegerile parlamentare.

Vă invit să susțineți o echipă de oameni tineri, curați și energici, profesioniști care au confirmat în domeniile lor de activitate și care au ales să se implice pentru comunitatea noastră, cu expertiza și experiența lor, cu bun simț, cu decență și seriozitate.

Alba are nevoie de o nouă abordare în politică, de un nou început în reprezentarea parlamentară, după zeci de ani în care a stat captivă unora din politicienii vechi și intereselor lor. Aroganței și suficienței lor.

Ajunge. Știm că v-ați săturat de ei.

Noi suntem oamenii voștri, nu oamenii lor și ne luăm angajamentul să muncim cu rezultate pentru Alba fără culoare politică. Pentru familii cu copii, pentru tineri, pentru părinți și bunici. Pentru schimbarea pe care o așteptați fiecare. Pentru Alba LIBERĂ, nu liberală, nu socialistă, nu useristă. Pentru că Alba e a voastră.

Și o eliberăm împreună. Am ales să venim în fața comunității cu oferta unui partid nou, pe care îl construim ascultându-vă cu adevărat, cu răbdare și înțelegere față de nevoile voastre, cu respect față de speranțele voastre, cu efort constant pentru soluții la problemele voastre. Transparent și cu brațele deschise. Într-un parteneriat fără precedent între oamenii politici și oamenii cetății. Oameni lângă oameni.

Ca deputat de Alba, ca reprezentant al vostru în serviciul public, așa am acționat întotdeauna, indiferent ce politicieni vechi am deranjat. Nu suntem confortabili pentru ei, dar e singura cale prin care clădim confortul vostru.

Așa înțelegem noi politica, având curajul de a fi idealiști și convingerea de a lupta pentru idealuri. Așa renaște România!

E timpul să pornim pe acest drum împreună, alături de viitorul Președinte al națiunii noastre, Mircea Geoană și de echipa Partidului România în Acțiune pentru Parlament. Avem treabă de făcut! Întotdeauna cu decență.

Echipa România în Acțiune pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaților:

  • Alin Ignat – 37 de ani – deputat, antreprenor
  • Rareș Voicu – 38 de ani – antreprenor
  • Mihai Tuhuț – 33 de ani – administrator laborator tehnică dentară
  • Roxana Gabra – 26 de ani – inginer automotive
  • Cătălin Mara – 34 de ani – inginer
  • Sorina Stoia – 35 de ani – antreprenor
  • Andrei Șerdean – 30 de ani – economist

Senat:

  • Codruța Șuteu – 43 de ani – avocat
  • Mihai Mărcuș – 36 de ani – inginer geodez
  • Ciprian Bădilă – 42 de ani – antreprenor
  • Vlad Udrea – 34 de ani – inginer

Alin Ignat, deputat de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Darius M

    vineri, 18.10.2024 at 13:02

    Cu razboiul la granite, singurul calificat pentru a fi presedintele țarii noastre este Mircea Geoana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate