Connect with us
Publicitate

SPORT

Alina Boholțan participă la Campionatul Balcanic de Alergare Montană

Publicat

Atleta albaiuliană Alina Boholţan va pleca joi la București, unde se va alătura lotului național al României. Acesta va participa în data de 12 iunie la Campionatul Balcanic de Alergare Montană, găzduit de orașul Dimitrovgrad din Serbia.

Atleta care aleargă pentru Clubul Sportiv “Unirea” Alba Iulia și Clubul Sportiv „Universitatea” din Alba Iulia a reușit să fie prezentă tot mai des în ultima perioadă printre ”tricolori”, dat fiind faptul că aceasta face parte din proiectul național Boulder Wave, proiect finanțat de firma de echipament sportiv Adidas. ”Alina este printre cei mai buni sportivi ai clubului nostru, iar rezultatele ei sunt de apreciat, mai ales în aceste momente, când se pregătește și pentru examenul de licență de la facultate. O să îi țin pumnii de acasă și o asigur de tot sprijinul meu în continuare”, a declarat Radu Nicula, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax