Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alina Gorghiu consideră MICĂ pensia de 18.000 de lei a premierului: Gloanţele treceau la propriu pe lângă urechile domniei sale

Publicat

Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, a spus miercuri seară la un post național de televiziune că pensia de 18.000 de lei a premierului Ciucă este mică. 

Concret, ea a spus că „raportat la pensia unui român, normal, aceasta poate fi considerată că e mare, dar dacă ne gândim că a fost şeful statului major, că a fost în teatrele de operaţii, şi gloanţele treceau la propriu pe lângă urechile domniei sale, este o pensie mică”.

”Nu Ciucă şi-a scris fluturaşul pe pensie, asta este legea, legile succesive pe care Parlamentul le-a votat”, a adăugat ea.

Alina Gorghiu a mai spus că nu consideră că pensiile militarilor sunt speciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. jon

    joi, 20.04.2023 at 08:24

    si cei raniti sau urmasii celor morti ,ce pensie trebuie sa aiba?

  2. Padure Pavel

    joi, 20.04.2023 at 10:33

    Nu stiu ca Romania sa fi fost atacată de cineva.In care război i-au trecut gloanțele pe la urechi? Sa-i plateasca o astfel de pensie cei pentru care a luptat.Cu ce au gresit oamenii care lucrează o viata intreaga si au pensie minimă? Pensiile speciale sunt o rusine pentru toti ce-i care le primesc. Aceste pensii sunt o invenție a celor care ne-au condus si ne conduc destinele, si-au creat tot felul de avantaje materiale. Rusine acestor indivizi care nu au facut altceva decat ne-au vandut tara la bucata si ne-au transformat în sclavi, în propria noastra tara.

  3. pilu

    joi, 20.04.2023 at 11:46

    Măi fată tu eşti proastă sau te dai proastă. Habar nu ai ce înseamnă un teatru de operaţiuni. Măcar să te fi uitat la reportajele de acolo şi îşi dădeai seama de ce prostii eşti în stare să spui.Ăia care au fost cu el tot aşa pensie au ? Nu, că nu merită, că n-au auzit gloanţele cum le-a auzit unul care stătea în buncăr. Şi apropos, citeşte-i lucrarea de doctorat,să vezi ce snoave povesteşte acolo, nimic inovativ, părerile lui despre un aşazis război pe la care a trecut. Ruşine,pentru ceea ce ai spus de la înălţimea la care te consideri.

  4. Petru

    joi, 20.04.2023 at 12:44

    S-a tras cu trasoare ?

  5. Ådi

    sâmbătă, 22.04.2023 at 12:50

    Asta a stat la birou in tot timpul „campaniei”..singurele gloanțe cate i au trecut pe la urechi sunt cele de la jocurile video jucate..Gorghiu e o nesimțită si o ticăloasă .Românii nu au luptat,erau acolo pentru a prelua sarcinile de patrulare și garnizoana ale ușa și a britilor..Au făcut doar patrulare..iar obezul asta nu a riscat nimic.muitsti-vs la el..un politruc,că și cealaltă nulitate,Gabrel Oprea..

  6. Edi

    duminică, 23.04.2023 at 12:30

    Ce bine ar duce-o tara asta fara această clasă politică infectă care nu a făcut decât să o distrugă!
    Oare cât timp va trebui sa mai treacă până să vă dați seama că din cauza lor am ajuns unde am ajuns!?
    Ne rezumam in a ne vărsa off-ul in comentarii,dar nu facem nimic concret…
    Am devenit lași și nepăsători!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax