Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alina Marescu Dumitrescu, purtător de cuvânt la ISU Alba, printre cele mai frumoase femei din structurile MAI. Concurs de imagine la Ministerul Afacerilor Interne

Publicat

12744527_998913420179049_1260028344339290536_n Şi frumusețea contează la Ministerul Afacerilor Interne, de care se pare că nu duce lipsă. Stucturile din teritoriu sunt pline de femei frumoase, iar pentru a marca luna în care se sărbătoresc femeile, MAI organizează un concurs de imagine pentru angajate din structurile ministerului.

Printre cele mai frumoase femei se află și Alina Marescu Dumitrescu, purtător de cuvînt la ISU Alba. Dacă va câștiga acest concurs, Alina va apărea pe coperta paginii de Facebook a MAI în perioada 1-8 martie a acestui an.

MAI a ales 24 de femei frumoase de la Poliţia Română, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenţă, Academia de Poliție „A.I. Cuza” sau de la alte structuri ale ministerului, pentru a intra într-un concurs în urma căruia câștigătoarea va fi imaginea instituției. Printre cele 24 se află și Alina Marescu Dumitrescu, purtător de cuvânt la ISU Alba, care are până în acest moment sute de aprecieri pe pagina de facebook a instituției.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1 – 8 martie a acestui an!

Timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre.

Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a#MAI și va fi publicată pe coperta I a Revistei Pentru Patrie – ediția martie 2016.

Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă + nume, prenume și unitatea din care fac parte) prin mesaj privat.

Albume conținând fotografiile primite vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie, inclusiv”, scrie MAI pe reţeaua de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax