Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALMAX GROUP încheie un an de excepție: demarează cel mai mare proiect de până acum și finalizează Almax Residence Micești (P)

Publicat

ALMAX GROUP încheie un an de excepție: demarează cel mai mare proiect de până acum și finalizează Almax Residence Micești.

„Încheiem anul 2023 cu două rezultate excepționale pentru compania noastră”, a anunțat antreprenorul Ioan Tecșa, proprietarul Almax Group.

Un nou proiect imobiliar, cel mai mare din istoria firmei

„Demarăm, la final de an, un nou proiect imobiliar. Cel mai mare din istoria firmei.

Primul motiv de mândrie și de bucurie pentru Almax Group este faptul că am reușit să demarăm cel mai mare proiect din istoria de până acum a companiei noastre.

Cred că va fi, de altfel, și unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Alba Iulia.

Se întinde pe mai mult de 11.000 de metri pătrați de teren și va fi compus din 3 blocuri cu un total de 177 de apartamente.

Toate cele 3 blocuri vor avea lifturi, parcări subterane și boxe de depozitare.

Ansamblul a început să prindă contur în zona din spatele Alba Mall, pe strada Costache Negruzzi.


Va include, pe lângă apartamente, și 2500 de metri pătrați de spații multifuncționale, magazine, spații de birouri și o grădiniță special construită pentru noii locatari.

Vreau să vă spun că sunt deosebit de recunoscător angajaților și colaboratorilor noștri, care au reușit ca, în mai puțin de o lună, să ridice deja primele două niveluri ale primului bloc de 50 de apartamente.

Mulțumirile mele merg în special către arhitectul Radu Lăncrănjan, un vechi prieten și colaborator, precum și către firma de construcții din Cluj Napoca, ce m-a surprins plăcut prin rapiditatea și profesionalismul cu care lucrează pentru noi”, a mai spus Tecșa.

Finalizarea ALMAX Residence Micești

„Al doilea motiv de sărbătoare este acela că am reușit să finalizăm în proporție de 99% complexul rezidențial de pe Calea Motilor 248 A, Alba Iulia-Micesti.

Am dat în folosință cele două blocuri cu un total de aproape 60 de apartamente.

Suntem pe ultima sută de metri cu finalizarea celor 14 locuințe unifamiliale – case cu o arhitectură modernă, contemporană, care își vor putea primi în curând proprietarii.

Am investit în acest complex multă muncă și dedicație pentru a-l face cât mai atrăgător și confortabil pentru clienții nostri care vor să locuiască într-o zonă liniștită, dar în acelasi timp foarte aproape de zonele comerciale și de facilitățile orașului.


De la Almax Residence Micești până în zona Kaufland – McDonald’s se ajunge în 5 minute cu mașina, 10 minute pe pista de biciclete și cel mult 20 de minute pe jos.

default

Ne bucurăm să vedem cât de căutate au fost apartamentele noastre, având în vedere că deja 80% dintre ele au fost vândute sau sunt rezervate”.

Doar încă 1 lună cu TVA de 5% pentru locuințe

„Pentru cei care vor să profite încă de TVA-ul redus la cumpărarea de locuințe, le reamintim că majorarea TVA de la 5% la 9% pentru locuințele cu o valoare sub 600.000 lei, începând cu 1 ianuarie 2024, nu se va aplica celor care încheie până la finalul anului un contract și plătesc avansul asa cum precizează legea.

Aceștia vor rămâne cu TVA de 5% până la sfârșitul anului 2024, chiar dacă vor primi locuința după 1 ianuarie 2024.

Așa că mai este doar o lună în care cei care vor să se mute într-o locuință nouă și confortabilă să profite de un preț mai mic și îi sfătuim să se grăbească”.

Despre Almax Group

Almax Group este una dintre cele mai performante societăți de construcții și dezvoltare imobiliară din Alba Iulia.

La recenta ediție aniversară a Topului Firmelor din județul Alba, organizat de Camera de Comerț și Industrie Alba, Almax Group a ocupat locul 1 la categoria sa, în baza rezultatelor economico-financiare din anul 2022.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cornel

    joi, 30.11.2023 at 12:43

    Cel mai mare proiect imobiliar din Alba Iulia,este TransAlpina Residence!
    Proiectul se întinde pe 28.000 mp teren,cu prima etapa finalizata de 168 apartamente.

  2. Gigi

    vineri, 01.12.2023 at 18:15

    Oamenii zic ca e cel mai mare proiect imobiliar facut de firma lor pana acum și UNU DINTRE cele mai mari din Alba Iulia. Nu ca a lor CEL MAI MARE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax