Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alte schimbări la IPJ Alba: Comisarul şef Mihai Rus, fost adjunct, a fost desemnat interimar la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba

Publicat

mihai rus Comisarul şef Mihai Rus, fost ajunct la IPJ Alba, a fost desemnat la conducerea Inspectoratului de Poliţie Alba, interimar, în locul lui Laurenţiu Crişan, care a asigurat doar pentru o săptămână funcţia devenită liberă după ce chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea și-a înaintat raportul în vederea pensionării.

Comisarul şef Mihai Rus a fost adjunct la IPJ Alba pe linie de investigaţii criminale şi anterior şef la Poliţia Municipiului Sebeş.

Reamintim că președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în 17 martie decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea cu Ministerul Afacerilor Interne, după ce poliţistul a transmis cererea de pensionare.

Citește și După 38 de ani de activitate în poliţie, Ioan Nicolae Căbulea, șeful Inspectoratului Județean de Poliţie Alba se pensionează

Pe funcţia rămasă liberă a fost desemnat, iniţial, comisarul şef Laurenţiu Crişan, adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, cu atribuţii pe linie de ordine publică şi anterior şef al Serviciului Rutier.

O săptămână mai târziu, în 22 martie, la conducerea IPJ Alba a fost desemnat celălalt adjunct, comisarul şef Mihai Rus, care avea atribuţii de investigaţii criminale. Mihai Rus a fost, înainte să ajungă la IPJ, şef la Poliţia Municipiului Sebeş, respectiv şef la Poliţia Oraşului Abrud.

Vezi şi Schimbări la IPJ Alba: Şeful Poliţiei Sebeş, Mihai Rus, adjunct pe probleme de investigaţii criminale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax