Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ALTERNATIVĂ la traficul infernal dintre Alba Iulia și Sebeș. Drumul Pâclișa – Vurpăr, FINALIZAT!

Publicat

v

Consiliul Județean Alba a finalizat lucrările la Drumul Județean 107A Pâclișa-Vurpăr, drumul de acces către Municipiul Alba Iulia din direcția Sebeș și Cugir, au anunțat reprezentanții instituției.

”Acest drum constituie o alternativă la Drumul Național 1, putând prelua o parte importantă din traficul dintre Municipiile Alba Iulia și Sebeș, unde, la orele de vârf, din cauza blocajelor, timpul de așteptare este crescut, pentru parcurgerea celor 15 km fiind necesară o durată cuprinsă între 40 și 90 de minute” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan.

Totodată, drumul reabilitat și modernizat scurtează legătura dintre Vințu de Jos și celelalte localități din jur cu Municipiul Alba Iulia, facilitând astfel deplasarea spre zone din județ cu o dezvoltare economică ridicată, cum ar fi Municipiul Sebeș sau Orașul Cugir.

g

Tronsonul de drum județean avea durata de exploatare depășită, prezentând numeroase degradări ale căii de rulare, dar și cedări ale structurii rutiere.

Porțiunea de aproximativ 4,2 km era ultima care a rămas neasfaltată între localitatea Vințu de Jos și Pâclișa (cartier al Municipiului Alba Iulia), restul drumului dintre cele două localități prezentând condiții optime de deplasare.

În urma lucrărilor executate, a fost turnat strat asfaltic nou pe toată porțiunea, au fost refăcute podețele, montați parapeți metalici unidirecționali și a fost realizat sistemul de scurgere. Lucrările au fost finanțate prin intermediul fondurilor proprii ale Consiliului Județean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Albert R

    joi, 18.07.2019 at 17:26

    Nu inteleg exact unde e drumul asta si cati km are in totalitate.

    Puteti pune un screenshot va rog?

  2. pilu

    joi, 18.07.2019 at 17:59

    Probabil esti din Avram Iancu. Explicabil.

    • Albert R

      vineri, 19.07.2019 at 19:16

      Te-ai cam grabit cu reply-ul, Pilule. Maps mi-a aratat gresit cand am cautat. Nu toata lumea circule pe satele alea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax