Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Altex România angajează peste 1.000 de persoane. Plan de extindere și modernizare la nivel național

Publicat

altex

Altex România va angaja în viitorul apropiat peste 1.000 de persoane. Procesul de angajare face parte dintr-un plan mai mare al retailerului electro-IT pentru modernizarea și extinderea rețelei de magazine la nivel național. 

Potrivit wallstreet.ro, pozițiile deschise pentru angajare sunt disponibile în toate magazinele din țară, dar și în centrele logistice, precum: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare.

Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă.

Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial, citat de wallstreet.ro.

Compania oferă noilor angajați cursuri de perfecționare pe vânzări, consultanță conercială, dar și bonusuri de performanță.

sursă: wallstreet.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax