Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alunecare de teren pe DJ 106E, în zona Dobra, la limita cu județul Sibiu. Drumarii intervin pentru deblocarea carosabilului

Publicat

drum blocat alunecare de teren dobra jina Marți, ca urmare a precipitaţiilor abundente şi prin scurgerea apei provenită de pe versanţi, pe DJ 106E, care face legătura între Dobra, județul Alba și Jina, județul Sibiu, a avut loc o alunecare de teren, care a afectat o porțiune de aproximativ 20 de metri din carosabil.

Directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Alba, Dan Popescu, a transmis pentru Alba24 că marţi după-amiaza în zona respectivă se afla un echipaj de intervenție și un echipaj de evaluare a situației.

dj 106e Potrivit acestuia, drumul este afectat pe o porțiune de aproximativ 20 de metri, la limita cu județul Sibiu, în urma căderilor de roci de pe versant.

Dan Popescu a transmis că în zonă se intervine pentru eliberarea carosabilului.

DJ 106E care face legătura între Mărginimea Sibiului şi Valea Sebeşului, pe Transalpina a fost reabilitat în urmă cu 4 ani, în urma unui proiect implementat de Consiliul Judeţean Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi finanţat din fonduri europene, cu contribuţie de la bugetele judeţene, în valoare totală de 21,12 milioane lei.

Citește și Nou pe Transalpina: Drumul dintre Şugag și Jina a fost modernizat. Lucrările sunt din fonduri europene, cu contribuția CJ Sibiu și Alba

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate