Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Am văzut negru în fața ochilor când am auzit ce a zis”. Gabriel Pleșa, ofensat de declarațiile lui Potor, după plecarea din PNL la PSD

Publicat

La trei săptămâni după plecarea deputatului Potor din PNL, ecourile încă nu s-au stins. În conferința de presă de marți, consilierul local Gabriel Pleșa a ținut să facă niște precizări, în urma unor declarații lansate de deputat, la prima conferință de presă alături de șeful PSD. Pleșa susține că este o ipocrizie din partea deputatului Călin Potor să spună că în campaniile electorale a ieșit mai mult cu membri PSD decât cu liberalii, ba mai mult, insista să nu fie văzut cu „roșii”.

„Eu cu deputatul Potor am făcut două campanii electorale. Am fost șef de campanie electorală și la locale și la parlamentare în 2012. Nu aș fi avut niciun fel de intervenție dacă nu vedeam declarația care m-a deranjat extraordinar de tare în care spune că în campaniile electorale făcea campanie cu câțiva oameni de la PNL și cu mulți de la PSD. Am văzut negru în faţa ochilor când am auzit ce a zis. În campaniile electorale și de la locale și de la parlamentare mă străduiam enorm de mult să pot să îl scot pe domnul Potor împreună cu cei de la PSD. Expresia pe care o folosea era „Du-te, Gabi, că nu vreau să mă afișez cu roșii”. Dacă atunci erau roșii și nu voia să se afișeze cu ei, cât de ipocrit poate să fie?”, a spus Gabriel Pleșa.

Ofensat de faptul că, după toate eforturile din campaniile electorale, care au avut rezultate evidente pentru candidatul Călin Potor, acesta a declarat că nu a fost sprijinit, Gabriel Pleșa a mai ținut să îi avertizeze pe social-democrați că noul venit nu este tocmai cel mai muncitor dintre politicieni.

„Atrag atenția și celor de la PSD să aibă mare, mare grijă cu astfel de oameni. Și noi l-am primit venind de la un alt partid. Și noi am crezut că va fi un om care va trage, va munci, dar după ce a ajuns deputat, anul trecut nu cred că l-am întâlnit de două ori, a lipsit de la ședințe, de la acțiuni. Sunt curios cât va ține minunea la PSD. Aș vrea, dacă va citi aceste lucruri, să mă contrazică public, pentru că nu va putea”, a mai spus Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax