Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amânare la Tribunalul Alba: Patronul „Pomponio” îşi află sentinţa pentru comiterea infracţiunii de instigare la şantaj pe 7 decembrie

Publicat

Tribunalul Alba urma să se pronunţe luni în dosarul în care patronul „Pomponio” este acuzat de instigare la şantaj. La termenul anterior, Luca Anversa a recunoscut faptele şi va putea beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei, dar şi de o condamnare la închisoare cu suspendare. Instanţa a amânat pronunţarea în cauză pentru data de 7 decembrie.

Cauza este disjunsă din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Judecătorii au decis la termenul trecut disjungerea dosarului pe latura penală pentru patru dintre inculpaţi, printre care şi patronul „Pomponio”, Luca Anversa. Acesta va fi judecat sub aspectul comiterii infracţiunii de instigare la şantaj în formă continuată.

Luca Anversa a recunoscut în faţa magistraţilor comiterea infracţiunii de instigare la şantaj în formă continuată. În rechizitoriul întocmit de procurori se arăta că omul de afaceri a recurs la ameninţări prin intermediul unor grupări de recuperatori, pentru a-şi primi înapoi sumele de bani de la datornici. George Virgil Alin Dura este judecat pentru trafic de minori în formă continuată, iar Ioan Răşinariu şi Viorel Gheorghe Toma sunt acuzaţi de instigare la şantaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax