Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Amanta”, „Să fii român” și „La vremuri noi, glume noi”. Evenimente de primăvară, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

sala public oameni casa de cultura folk Lunile martie și aprilie vin la Alba Iulia cu trei evenimente pentru toate gusturile. Vom avea parte în martie de spectacolul de teatru „Amanta”, iar în aprilie de conferința „Să fii român” susținută de Dan Puric și de un show de stand-up comedy cu îndrăgiții actori din „Las Fierbinți”.

Toate cele trei evenimente vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

 

Piesa de teatru AMANTAPrimul spectacol va avea loc în data de 14 martie de la ora  19.00 și este vorba despre piesa de teatru „Amanta”  în regia lui Armand Calinovici – o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz.

„Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură….Uuups….Didina nu doarme. E furioasă! Câţi bărbați nu au pregătit o minciună când au lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai, să vedem pe unde scoţi cămaşa, când în familie cumnatul e… procuror! Trebuie să vedeți spectacolul „Amanta” pentru a afla cum va ieşi dintr-un astfel de coşmar conjugal avocatul infidel”, este prezentarea spectacolului.

Prețul biletului este de 60 de lei.

 

Dan Puric - Sa fii Roman! Actorul și regizorul Dan Puric  vorbește despre România și spiritul acestei țări în spectacolul „Să fii român” care va avea loc în data de 4 aprilie de la ora 19.00.

„Eu m-am îndrăgostit de România din auzite şi noi toţi trebuie să ne îndrăgostim de România din auzite. Poveştile de dăinuire ale neamului românesc sunt extraordinare şi eu sunt mândru că sunt român”, spune Puric.

Prețul biletului pentru acest eveniment este de 40 de lei.

 

Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Dita şi Mihai Rait, cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România au pregătit un show care va schimba într-o perspectivă optimistă viața a mii de spectatori.

Stand-u comedy La vremuri noi, glume noi „Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi și să vă mai mulțumim cu niște reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenușie a știrilor și a politicii cu un show despre viața noastră, în care credem ca veți descoperi și viața voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată”.

Show-ul este prezentat la Alba Iulia în 5 aprilie, de la ora 19.00.

Prețul biletului este de 60 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax