Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ambarcațiuni și echipamente de peste 100.000 de lei, pentru secția de caiac canoe a Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia

Publicat

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a achiziționat în ultimele luni mai multe echipamente și dotări pentru secția de kaiac-canoe. Valoarea totală a ambarcațiunilor, echipamentelor și dotărilor cumpărate este de peste 100.000 de lei, fără TVA. 

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia este institutie publică de interes local al municipiului Alba Iulia, cu personalitate juridică, înființată prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia nr. 369/20.11.2015, finanțată prin venituri proprii și subvenții acordate de la bugetul local al municipiului Alba Iulia.

Potrivit regulamentului, secțiile pe ramuri sportive ale clubului sportiv municipal sunt următoarele: secția fotbal, secția polo, secția șah, secția “sportul pentru toți”, secția natație, secția kaiac canoe, secția rugby, secția atletism, secția ciclism, secția tir cu arcul, secția handbal, secția baschet, secția judo, secția karate, secția tenis de câmp, secția tenis de masă.

Achizițiile pentru secția kaiac canoe au fost făcute prin intermediul platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), prin cumpărare directă.

Lista achizițiilor:

  • Pe 28 iulie 2022, instituția publică a cumpărat două caiace simple și două caiace duble, în valoare totală de 16.152,90 de lei, fără TVA.

Este vorba despre două caiace tandem, modelul Delsyk Salish și două caiace pentru o persoană, modelul Aquarius Traper.

Tot atunci au fost achiziționate și echipamente pentru sporturi nautice, în valoare totală de 13.850,40 de lei, fără TVA.

Pe listă sunt incluse 30 de veste de salvare Aquarius Standard, 16 pagae Profiplast Slalom, 20 padele Aquadesign și 40 căști EG Husk.

  • În data de 19 iulie, Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a cumpărat o construcție modulară pentru depozitarea caiacelor de agrement.

Construcția prefabricată a costat 28.900 de lei, fără TVA, aceasta urmând să fie livrată, potrivit documentației, în zona pontonului de la Partoș.

  • În 14 iulie au fost achiziționate trei canoe de agrement, în valoare totală de 12.478,98 de lei, fără TVA.

Potrivit descrierii, fiecare ambarcațiune sportivă are o lungime de circa 5 metri și o lățime de un metri. Aceasta are o capacitate de transport de maxim 250 kg (trei persoane).

  • Pe data de 22 iunie, instituția a cumpărat un caiac simplu de competiție și un canoe simplu de competiție, valoarea celor două ambarcațiuni fiind de 30.900 de lei, fără TVA.

Este vorba despre un caiac simplu model Nelo K1, ce are o construcție din carbon, fiind destinat sportivilor la nivel național și internațional și un canoe de o persoană, model Nelo C1 supercompetiție, din carbon, cu o structură SCS (Solid Composite System).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate