Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ambasada Japoniei: Acces fără viză pentru cetăţenii români, dacă perioada nu depăşeşte 90 de zile. Care sunt excepţiile

Publicat

japonia Românii pot intra fără viză în Japonia, dacă rămân pe teritoriul acesteia doar 90 de zile. Excepţie fac cei care-şi caută loc de muncă ori vor să exercite o profesie. Ambasada Japoniei în România anunţă că, în scopul facilitării călătoriilor și a relațiilor culturale și comerciale dintre cele două ţări, a decis să extindă până la 31 decembrie 2018 inclusiv implementarea unor măsuri privind regimul vizelor pentru cetățenii români care doresc să intre pe teritoriul Japoniei, luate de la 1 septembrie 2009 până la 31 decembrie 2015.

Acestea sunt:

Cetățenii români posesori de pașapoarte valide, emise de autoritățile române, care doresc să intre pe teritoriul Japoniei cu intenția de a sta pe o perioadă ce nu depășește nouăzeci (90) de zile consecutive, pot intra pe teritoriul Japoniei fără a avea nevoie de viză.

Aceste condiții nu se aplică și cetățenilor români care doresc să intre pe teritoriul Japoniei cu intenția de a căuta un loc de muncă sau de a exercita o profesie sau alte activități (inclusiv în domeniul artistic și sportiv, contra unei remunerații).

Cetățenii români care doresc să intre pe teritoriul Japoniei sunt obligați să respecte legile și reglementările din Japonia.

De asemenea, Ambasada Japoniei în România dorește să anunțe că posesorii de pașapoarte temporare vor fi de asemenea incluși în acest program, începând cu data de 1 ianuarie 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax