Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ambasada Rusiei în România a copiat de pe internet, mesajul dedicat românilor cu ocazia zilei de 24 ianuarie – Mica Unire

Publicat

Ambasada Rusiei în România a copiat de pe internet, un mesaj adresat românilor cu ocazia Unirii Principatelor Române. Mesajul a fost postat pe pagina oficială de Facebook a ambasadei. 

Mesajul postat de reprezentanții ambasadei este următorul: ”Sincerele felicitări tuturor românilor de Ziua Unirii Principatelor Române!! Fie ca 24 Ianuarie să vă aducă sănătate, fericire și multă, multă bucurie alături de cei dragi și apropiați! La Mulți Ani!”

Mesajul este însoțit de o poză cu domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Însă, fraza ”Fie ca 24 Ianuarie să vă aducă sănătate, fericire și multă, multă bucurie alături de cei dragi și apropiați! La Mulți Ani!”, este un mesaj standard, care circula pe mai multe pagini de internet, pagini care conțin mii de mesaje pentru diferite evenimente.

La o simplă căutare pe Google, fraza apare pe site-ul mesajefelicitari.com, dar este și pe Pinterest.

Pe site-ul mai sus amintit, fraza apare la categoria mesaje de 24 ianuarie.

De asemenea, mesajul apare și pe Pinterest, la categoria idei pentru mesaje. Aici mesajul este însoțit de o poză, în care apare o inimă colorată în steagul României, alături de alte idei de mesaje.

Mesajul de pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România a strâns aproape 200 de like-uri, 40 de comentarii și 30 de distribuiri la ora publicării acestui articol. Mesajul a fost postat luni, 24 ianuarie la ora 17.14, ora României.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax