Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ambasada SUA avertizează asupra unor escrocherii care vizează programul Diversity Visa

Publicat

laptop calculator

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București avertizează asupra unor escrocherii care vizează programul Diversity Visa.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA, în ultimele zile un număr mare de persoane au fost contactate prin e-mail pentru a fi înștiințate că au fost selecţionate în programul Diversity Visa cerându-li-se să completeze formulare cu datele lor personale.

„Nu furnizaţi datele dumneavoastră personale unor pretinşi <consultanţi de viză>, care încearcă să vă păcălească oferindu-vă asistenţă contra unor sume de bani”, transmit reprezentanții Ambasadei, potrivit Mediafax.

Aceștia reamitesc că pentru programul Diversity Visa participarea a avut loc în perioada 6 octombrie – 9 noiembrie 2021.

Reprezentanții Ambasadei spun că singurul mod de a afla dacă o persoană a fost selectată este să verifice personal, după 7 mai 2022, pe pagina oficială de internet a Departamentului de Stat la: https://dvprogram.state.gov/.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax