Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ambasadorul Chinei, Excelența Sa Huo Yuzhen, în vizită la Consiliul Județean. Discuții cu Ion Dumitrel despre parteneriatul dintre Alba și regiunea Gansu

Publicat

dumitrel

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a primit, duminică dimineață, vizita Excelenței Sale, doamna HUO Yuzhen, Ambasadorul Extrordinar și Plenipotențiar al Republicii Chineze în România.

Cei doi oficiali au discutat despre posibilitățile de colaborare și despre întărirea parteneriatului existent între județul Alba și regiunea Gansu din China.

„Mă bucură vizita Excelenței Sale, doamna Ambasador Huo, în județul Alba pentru că este un semn de încredere și apreciere față de județul nostru și de cetățenii din Alba.

Am discutat despre posibilitățile de cooperare și dezvoltare, la nivelul județului Alba, inclusiv dezvoltare economică. După cum știți județul Alba are deja un parteneriat cu o regiune Chineză, regiunea Gansu, această relație de prietenie fiind una pe care o vom aprofunda și o vom dezvolta în viitor”, a spus Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax