Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ambasadorul Hans Klemm s-a chinuit două ore cu ministrul Tudorel Toader. Subiectul: modificarea legilor Justiției

Publicat

hans-klemm-art Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a declarat că discuțiile pe care le-a avut marți cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, „au avut loc în spiritul cooperării sub umbrela parteneriatului nostru strategic”. Întâlnirea a durat două ore și va fi urmată de o declarație comună. 

Dincolo de limbajul de lemn diplomatic, durata de aproximativ două ore a întâlnirii arată că discuțiile au fost destul de vaste, fiind axate mai ales pe modificarea legilor justișiei, în legătură cu care Ambasada a spus că își ”exprimă îngrijorarea”, un mod de altfel foarte direct de a spune că nu le agreează.
„Eu și ministrul Toader am avut o discuție foarte complexă și fructuoasă în această dimineață, într-un spirit pozitiv, cum trebuie să se întâmple, în cadrul Parteneriatului Strategic. Am avut ocazia să discut cu ministrul Justiției despre viziunea sa și despre responsabilitățile sa ca ministru”, a subliniat diplomatul american după întrevederea cu Tudorel Toader.

El a afirmat că, în cursul zilei de marți, Ambasada SUA și Ministerul Justiției vor transmite „o declarație comună”.

„Vreau să subliniez că discuțiile au avut loc în spiritul cooperării, am făcut schimb de multe informații și perspective și aștept să lucrez în continuare cu ministrul și cu Guvernul în viitor”, a punctat Klemm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dddd

    marți, 05.09.2017 at 15:50

    Interesant. Banuiesc ca si in SUA cand se fac modificari la legea justitiei, ambasadorul nostru are discutii cu cei implicati din conducerea SUA, in spiritul parteneriatului strategic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax