Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ambasadorul Republicii Macedonia, Pande Lazarevski, în vizită de protocol la Prefectura judeţului Alba

Publicat

Miercuri, 15 mai, prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer a primit o vizită protocolară din partea ambasadorului Republicii Macedonia la Bucureşti, dr. Pande Lazarevski. La această întâlnire au mai participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui şi viceprimarul municipiului Alba Iulia, Dorin Şerdean.

În cadrul discuţiilor purtate, prefectul Gheorghe Feneşer şi-a manifestat disponibilitatea spre o potenţială colaborare cu autorităţi publice din Republica Macedonia, insistând asupra unei cooperări concrete între agenţi economici din judeţul Alba şi Macedonia. Cei doi oficiali au menţionat nivelul foarte scăzut existent în prezent, în ceea ce priveşte această colaborare, menţionând că o soluţie cu şanse reale de reuşită în sprijinul acestei idei ar reprezenta-o organizarea, prin intermediul Camerelor de Comert şi Industrie din cele două ţări, a unei întâlniri „faţă în faţă” a investitorilor care au efectiv activitate economică în derulare.

„Cunosc faptul că judeţul Alba este cel de-al 17-lea judeţ pe care îl vizitaţi în cadrul acestui turneu amplu de informare pe care îl întreprindeţi în ţara noastră, dar sper din toată inima ca acesta să fie primul în topul unităţilor administrativ teritoriale cu care veţi colabora. Vreau să vă asigur din nou, de întregul meu sprijin şi să insist asupra organizări unei întâlniri cât mai rapide între investitorii economici români şi macedonieni”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui a făcut o scurtă expunere a investiţiilor recente făcute în infrastructura judeţului, precum şi a amplelor manifestări culturale organizate de către Consiliul Judeţean Alba, în timp ce viceprimarul municipiului Alba Iulia, Dorin Şerdean a punctat faptul că Alba Iulia este un oraş istoric cu un mare potenţial turistic, exemplificând în acest sens cu Cetatea Vauban, care atrage numeroşi turişti străini şi autohtoni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax