Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ambiții mari pentru Corina Ceaușu, în jocul de baschet de vineri, cu Vâlcea

Publicat

Baschetbalista Corina Ceaușu, în vârstă de 20 de ani va avea parte, vineri, de o partidă specială în faţa formației alături de care a făcut primi pași în baschet. Actuala jucătoare a Universității va întâlni echipa din orașul natal, CSM Râmnicu Vâlcea.

Chiar dacă a plecat de ceva vreme de acasă, baschetbalista consideră special duelul cu fosta echipă, în ciuda amintirilor plăcute care îi mai revin în minte. „Îmi amintesc cu plăcere unele momente petrecute acolo, având în vedere că a fost prima echipă pentru care am jucat. Vreau să îmi întâlnesc fosta echipă și să joc cât mai bine, pentru a le demonstra celor care m-au contestat că sunt o jucătoare bună și celor care au crezut în mine să nu-i dezamăgesc.  Mă voi ambiționa să fac un joc cât mai bun”, a declarat Corina Ceaușu, baschetbalistă CS Universitatea II Alba Iulia.

Sportiva se va duela și cu fosta ei antrenoare, Manuela Cornea, alături de care nu a are amintiri prea plăcute. ”Nu aș avea ce să demonstrez fostei antrenoare, pentru că întotdeauna am știut că sunt o jucătoare cu o valoare mult mai mare decât a apreciat ea”, a mai spus Ceaușu.

Corina Ceaușu nu pare afectată de decizia oficialilor de la CS Universitatea de a o trimite la echipa secundă, pregătită de Nicușor Marcu. ”Nu m-a afectat mutarea, eu încă sunt trecută pe foile de la Divizia A și dacă va fi nevoie de mine o să fiu prezentă, iar antrenamentele le fac împreună cu Divizia A, dar merg și  la B acum”, a concluzionat baschetbalista echipei din Alba Iulia.

Partida dintre CS Universitatea II Alba Iulia și CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc vineri de la ora 14.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax