Connect with us
Publicitate

AIUD

Ambulanțe fabricate la Aiud. ”Deltamed” va începe producția în ultima parte a anului. Noua fabrică, în construcție

Publicat

Ambulanțe fabricate la Aiud: O unitate de producție de ambulanțe și vehicule speciale își va începe activitatea la Aiud, în ultima parte a anului. Lucrările sunt în plină desfășurare. Compania care o realizează este Deltamed. 

Primăria Aiud a semnatîn 2022 un contract de concesionare a terenului de peste 13.000 de metri pătrați necesari investiției.

”La unitatea de la Aiud se vor produce ambulanțe și vehicule speciale. Deltamed SRL este în prezent cel mai mare producător de vehicule pentru intervenții speciale și de urgență din Europa de Est, o companie cu capital 100% românesc” au precizat reprezentanții companiei, pentru Alba24.

Aceștia estimează că vor finaliza prima hală în luna septembrie a acestui an, iar unitatea va începe să lucreze la capacitate maximă în ultimul trimestru al anului.

Reprezentanții companei au precizat că pentru această investiție s-au alocat peste 2 milioane de euro.

Noua noastră unitate de producție de la Aiud va genera, aproximativ, între 20 și 30 de locuri de muncă, majoritatea acestora având un caracter tehnic, mai spun aceștia.

De asemenea, au transmis că persoanele interesate îi pot contacta.

”Încurajăm cu mare plăcere persoanele care doresc să se alăture echipei noastre să ne trimită candidaturile la adresa de e-mail cariere@deltamed.ro.

”Am ales orașul Aiud datorită infrastructurii (autostrada dintre Aiud și Gilău – sediul central al Deltamed) și faptului că o mare parte din forța de muncă disponibilă în localitate face naveta în localități din jur, de exemplu, Blaj, Alba, Turda, Sebeș” au mai precizat reprezentanții Deltamed.

Contractul pentru concesionarea terenului a fost semnat acum doi ani.

Ambulanțe fabricate la Aiud: teren concesionat de primărie

”Într-o primă etapă, va fi edificată o hală de producție metalică, modernă, în suprafață de aproximativ 1500 mde metri pătrați și se va amenaja platforma pentru creșterea capacității de producție cu încă o structură similară, în decursul următorilor 2 ani de la instalare” spunea atunci primarul orașului, Oana Badea.

Deltamed un business construit de patru antreprenori locali din Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax