Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amendați de jandarmi după ce au înjurat și amenințat o femeie pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia

Publicat

O femeie a apelat 112, luni, în jurul orei 15.00, solicitând ajutor deoarece era înjurată şi ameninţată cu acte de violenţă, de către trei persoane. Conflictul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, în prezenţa mai multor trecători.

Sosiţi de urgenţă la faţa locului, jandarmii au reuşit în scurt timp să potolească spiritele încinse, au prevenit escaladarea violenţei şi au trecut apoi la verificarea cauzelor care au stat la baza evenimentului. Din verificări a rezultat faptul că totul a pornit de la acutizarea unor neînţelegeri mai vechi, pe care apelanta le avea cu cele trei persoane, iar acestea, fără să ţină cont că se aflau într-n spaţiu public, au încercat să o intimideze şi să-şi impună punctul de vedere. Violenţa verbală prin care s-a încercat rezolvarea disensiunilor mai vechi a avut ca efect, pe de o parte, intrarea în panică a victimei, iar, pe de alta, indignarea celor care se aflau în zonă. Şi nu puţini, ştiut fiind faptul că, la ora 15.00, Bulevardul Republicii este o arteră intens circulată.

Cei trei agresori au fost identificaţi ca fiind Veronica C., Daniel N. şi Nelu D., cu vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, domiciliaţi în municipiul Alba Iulia. Aceştia au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată şi modificată, în cauză fiind aplicat un avertisment scris şi două amenzi contravenţionale în valoare totală de 400 de lei. Totodată jandarmii le-au pus în vedere celor trei să evite pe viitor implicarea în astfel de fapte, atenţionându-i că, în caz de recidivă, vor fi aplicate sancţiuni mult mai drastice, unele dintre acestea putând fi chiar de natură penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax