Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amendă de 10.000 de lei pentru o firmă care prelucrează lemn la Sebeş. Administratorul a cumpărat peste 500 mc de material lemnos fără acte

Publicat

lemne, material lemnos, Administratorul unei firme din Sebeş care se ocupă de exploatarea, prelucrarea şi comercializarea de material lemnos a fost amendat de Poliţie pentru că a cumpărat peste 500 mc de lemn fără acte. „Marfa” a fost confiscată de oamenii legii.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, împreună cu specialişti ai Gărzii Forestiere Alba, au efectuat un control la o societate comercială din Sebeş, specializată în exploatarea, prelucrarea şi comercializarea de material lemnos.

În urma controlului a rezultat că, în perioada aprilie – octombrie 2015, administratorul societăţii a achiziţionat 536 de metri cubi de material lemnos, fără documente legale.

Totodată, echipa de control a constatat că administratorul societăţii nu a respectat dispoziţiile legale privind emiterea documentelor de însoţire a materialului lemnos.

Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, iar complementar a fost dispusă măsura confiscării valorice a cantităţii de 536 metri cubi material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax