Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amendă de 14.000 de lei, în Cugir, pentru lipsa licenţei de transport la un TIR încărcat cu cherestea

pol

Publicat

Un tânăr din Satu Mare a primit o amendă de 14.000 de lei de la poliţiştii rutieri din Cugir, după ce a fost identificat în trafic, la volanul unui TIR încărcat cu cherestea, fără să aibă licenţă de transport ori aviz de însoţire a mărfii. Oamenii legii i-au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare şi au confiscat materialul lemnos.

Vineri, 11 mai, la ora 22.00, poliţiştii rutieri de la Cugir au oprit în trafic, pe strada Ion Creangă din municipiu, o autoutilitară încărcată cu material lemnos (cherestea şi grinzi), condusă de I.I. (29 de ani), din comuna Pir, judeţul Satu Mare.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, s-a constatat că avizul de însoţire a mărfii nu era completat corespunzător, motiv pentru care a fost luată măsura indisponibilizării materialului lemnos, care a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Cugir.

Poliţiştii au constatat, de asemenea, că I.I. nu posedă atestat sau certificat de competenţă profesională şi nici licenţe de transport, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 14.000 de lei şi s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului, pentru o perioadă de 6 luni, fiind reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate