Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 600 mc de lemn fără acte descoperit într-un depozit din Cugir. Delict silvic soldat cu o amendă de 16.000 lei

Publicat

lemn

Poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti din Cugir şi specialişti ai Gărzii Forestiere Cluj, au dat amendă în valoare de 16.000 de lei şi au confiscat peste 600 mc de material lemnos, în urma unui control efectuat marţi la un depozit de lemn aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Suceava.

În urma controlului la depozitul din Cugir, s-a constatat că reprezentanţii societăţii nu au respectat regulile privind evidenţierea, în documente, a cantităţilor de material lemnos precum şi faptul că material lemnos a fost expediat din alte locuri decât cele corespunzătoare provenienței legale, identificate prin coordonate geografice, transmite IPJ Alba.

Poliţiştii au luat măsura confiscării valorice a cantităţii de 643 metri cubi de material lemnos, în valoare de 180.088 lei, iar societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 16.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax