Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amendă de 5.000 de lei pentru o întreprindere individuală din Vadu Moţilor. Poliţiştii au confiscat 39 metri cubi de material lemnos

Publicat

În urma unui control efectuat, vineri, pe raza comunei Vadu Moţilor, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în ceea ce priveşte tăierea, transportul, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, ofiţeri din cadrul Serviciilor Ordine Publică şi Investigarea Fraudelor, în colaborare cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Alba au confiscat de la o întreprindere individuală aproximativ 39 mc lemn din specia molid. A fost amendată cu 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost lăsat în custodie la Ocolul Silvic Valea Arieșului.

În urma verificării efectuate la întreprinderea individuală reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente legale de proveniență, pentru cei 39 mc de lemn.

Față de reprezentantul întreprinderii s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform art. 19 al.1, lit. l şi art. 21, alin. 1, lit. c, din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5 000 lei și măsura complementară de confiscare a cantității de 39 mc. lemn rotund rășinoase.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax