Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amendă de 700 lei pentru tulburarea liniștii publice: „Ascult muzica doar atât de tare pentru că mai tare nu merge!”

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia a fost amendat de jandarmi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce i-a deranjat pe locatarii de pe strada Craivei, cu muzica la volum ridicat. Acesta se afla în stare de ebrietate, iar comportamentul său agresiv și vulgar i-a determinat pe vecini să apeleze la jandarmi după ce, la rugămințile lor de a reduce volumul casetofonului, a răspuns că „oricum mai tare nu merge”. Jandarmii au reușit să îl „liniștească” cu o amendă de 700 de lei.

Duminică, 14 iulie 2012, la ora 1.45, jandarmii au intervenit pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia deoarece, printr-un apel la 112, se semnalase faptul că un bărbat deranja liniştea publică. La faţa locului a fost identificat Marius B., de 29 de ani din Alba Iulia, care, aflat pe trotuar, în avansată stare de ebrietate, asculta muzică la intensitate foarte mare. Mai mult, bărbatul continuase să consume alcool până la sosirea jandarmilor şi, conform propriilor spuse, numărul de decibeli fusese limitat, oarecum, doar de posibilităţile tehnice ale aparatului muzical pe care îl avea asupra sa. În plus, pe timpul verificărilor s-a stabilit faptul că acesta răspunsese vulgar şi îi ameninţase cu acte de violenţă pe cei care-l rugaseră să înceteze acest comportament antisocial.

Jandarmii i-au explicat care sunt consecinţele faptelor sale şi, deşi nu a părut deosebit de receptiv, bărbatul se pare că a înţeles mesajul principal al informaţiilor care i-au fost transmise, a încetat comportamentul turbulent şi nu a mai recidivat. Bărbatul a fost amendat de jandarmi cu suma de 700 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax