Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Amenda primită de o femeie din Dăroaia care a făcut scandal când jandarmii încercau să aresteze un bărbat. Proces la Câmpeni

Publicat

jandarmerie jandarmi

O femeie din satul Dăroaia, Roșia Montană, a cerut în instanță să îi fie anulată o amendă pe care a primit-o după ce a făcut scandal și  a tras de haine un jandarm care încerca să prindă un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare. 

Mai exact, fapta s-a petrecut în vara anului 2020, pe data de 23 iunie. Atunci jandarmii au mers în Dăroaia, pentru a-l ridica și a-l conduce la secție pe P.D, pe numele căruia era emis un mandat de arestare.

În acel moment, potrivit motivării Judecătoriei Câmpeni, în timp ce se afla pe linia îngustă de cale ferată, femeia A.A., a încercat să împiedice pe jandarm sî îl aresteze pe bărbat. Mai exact l-a tras de haine pe omul legii.

Pentru fapta sa aceasta a fost amendată cu 3000 de lei.

Însă femeia nu a fost mulțumită de amenda primită și a cerut în instanță ca aceasta să fie anulată. În data de 18 noiembrie, magistrații Judecătoriei Câmpeni au respins cererea femeii de anulare a amenzii.

Totuși decizia nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 30 de zile de la comunicare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax