Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amendamente la proiectul bugetului local pe 2014: Două străzi din cartierele limitrofe din Alba Iulia, reabilitate în acest an

Publicat

Două străzi din Pâclișa și Micești ar putea fi asfaltate în acest an. Acesta este obiectul a două amendamente la bugetul local pe 2014, propuse de consilierul liberal Rareș Buglea și prezentate vineri în conferința de presă a PNL Alba. Este vorba despre strada Iasomiei din Micești, pe care consilierul propune betonarea pe o suprafață de 230 pe 8 metri și strada Milenium din Micești, pe care a propus pavarea pe o suprafață de 60 pe 8 metri.

„Am propus betonarea unei străzi și pavarea unei alte străzi. Este vorba despre strada Iasomiei, o stradă cu multe probleme din cartierul Pâclișa, aparținător municipiului Alba Iulia. Strada Iasomiei a fost luată de mai multe ori în discuție, iar singura soluție este betonarea. Având în vedere panta ei foarte mare iar faptul că la capătul acestei străzi este un șanț care deservește niște terenuri agricole, va fi foarte greu să reziste acolo asfalt sau pavaj. Localnicii s-au oferit deja să curețe ei rigola, doar să vadă strada betonată. Strada va trebuie betonată pe o lungime de 230 m și o lățime de 8 m”, a spus Rareș Buglea.

„Al doilea amendament se referă la strada Milenium din Alba Iulia, stradă care se impune a fi pavată pe o lungime de 60 de m și o lățime de 8 m. Este prima stradă la stânga din Alba Iulia spre Micești, înainte de benzinăria Bogdan. Acolo, cu excepția unei singure parcele, toată strada este deja ocupată. Drept urmare gradul de ocupare a străzii nu mai poate fi un argument. Există și servicii în zonă, magazine, coafor, cabinet veterinar. În plus, acolo s-au investit foarte mulți bani în artera principală, dar nu și pe străzile adiacente. Avem covor asflatic nou, parapeți pentru protecție fonică însă în primii metri pe străzile adiacente este noroi, care este scos pe roți de mașini pe artera principală. Reabilitarea străzii Milenium este un prim pas în reabilitarea străzilor adiacente. Multe dintre celelalte străzi nu sunt ocupate nici în proporție de 50%”, a mai spus Buglea.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sorin

    sâmbătă, 01.02.2014 at 15:28

    Doamne ajuta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax