Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amendat cu 300 de lei de jandarmi pentru scandal într-un bar din Alba Iulia. Un bărbat din Teiuş a ameninţat-o cu bătaia pe femeia care servea în local

Publicat

agresor bar teius Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Teiuş s-a ales cu amendă din partea jandarmilor, în urma unui scandal izbucnit într-un local din Alba Iulia. Personalul barului a fost nevoit să apeleze la jandarmi pentru evacuarea clientului recalcitrant. Bărbatul are de plătit 300 de lei.

Este vorba de un G.E. (39 de ani), domiciliat în Teiuş care, miercuri, 8 aprilie, în jurul orei 19.00, a intrat în conflict cu personalul de serviciu al unui bar situat în cartierul albaiulian Ampoi I. Aflat în avansată stare de ebrietate şi nemulţumit că barmanul, o femeie, a refuzat să-l servească în continuare cu alcool, bărbatul a înjurat-o şi a ameninţat-o cu bătaia.

De asemenea, a proferat obscenităţi şi ameninţări cu acte de violenţă şi la adresa celorlalţi clienţi care luaseră atitudine împotriva lui şi încercaseră, fără succes, să-l calmeze.

Extrem de agitat, a refuzat să se legitimeze la cererea echipajului de jandarmerie, fapt pentru care a fost invitat la sediul Jandarmeriei Alba. Ajuns acolo, în scurt timp s-a calmat, a acceptat să colaboreze cu forţele de ordine, şi-a adus aminte că are asupra lui actul de identitate, a admis că a greşit şi şi-a justificat comportamentul violent prin aceea că a consumat alcool în exces.

Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax