Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenințare cu bombă la sediul companiei Fan Courier. Clădirea a fost evacuată și activitatea oprită, pentru verificări

Publicat

Sediul companiei de curierat Fan Courier din Ștefănești, județul Ilfov, a fost evacuat marți dimineața, din cauza unei ameninţări cu bombă.

Directorul companiei a primit un mail marți, la ora 07:38, prin care era înștiintat că va primi un colet care va exploda la ora 11:00, în comuna Ștefănești.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al SRI și grupa pirotehnică din cadrul IGPR. Activitatea a fost oprită pentru a se efectua verificări.

„Din motive independente de voința noastră, clădirea FAN Courier Stefănești va fi evacuată începând cu ora 10:30. Estimăm că întreruperea activității va dura până la ora 11:30.

Vor exista întârzieri în preluarea și procesarea apelurilor telefonice și a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expedițiilor, au transmis reprezentanții companiei, într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax