Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AMENINŢARE cu SABIE la Ighiu. Tânăr de 28 de ani, reținut de polițiști, după ce a provocat scandal în gospodăria unui consătean

Publicat

sabie samurai Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Ighiu a fost reținut de polițiști, după ce, duminică seara, a pătruns în locuința unui concetățean, l-a amenințat și agresat. L-a lovit cu pumnul în abdomen şi a încercat să-l lovească şi cu o sabie.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au reţinut pe un bărbat din comuna Ighiu care l-a ameninţat şi agresat pe un concetăţean.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi în 9 august de către un cetăţean în vârstă de 52 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, cu privire la faptul că un bărbat din aceeaşi comună, a pătruns fără drept, în locuinţa sa şi l-a ameninţat cu moartea.

Poliţiştii l-au identificat pe B.A.F., de 28 de ani, din comuna Ighiu, care, în jurul orelor 21.00, fiind sub influenţa alcoolului, s-a dus acasă la reclamant pentru a avea nişte discuţii cu fiul acestuia, împrejurare în care s-a creat un conflict spontan.

Ulterior, B.A.F. a părăsit locuinţa reclamantului însă la scurt timp s-a întors, având asupra sa o sabie cu care a încercat să-l lovească. Totodată, l-a ameninţat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în abdomen, provocându-i leziuni superficiale.

Poliţiştii au întocmit pe numele lui B.A.F., dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax