Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenințare, în pragul divorțului: Scandal într-un cuplu din Alba Iulia, soldat cu o amendă de 200 de lei pe numele soțului

Publicat

Un scandal izbucnit marţi, 3 iunie 2014, între doi soţi domiciliaţi pe strada Arieşului din Alba Iulia, a necesitat intervenţia jandarmilor. Incidentul a fost repede aplanat, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal.

Cei doi se află în proces de divorţ, iar, la ora 20.40, la locuinţa comună a acestora s-a prezentat un bărbat care s-a recomandat ca fiind un prieten al soţului. Fără să-l cunoască, femeia i-a permis accesul în apartament şi, după câteva minute, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, cei doi bărbaţi au avut o discuţie în contradictoriu.

Extrem de nervos, soţul a pus această divergenţă pe seama faptului că soţia nu l-a consultat înainte de a-i lăsa prietenul să intre în casă, drept pentru care femeia a fost înjurată, jignită, îmbrâncită şi ameninţată că, după finalizarea divorţului, va avea de mult mai mult de suferit.

Anunţat prin 112 de vecini, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a prevenit amplificarea violenţelor. Agresorul a fost identificat ca fiind Cosmin. N ( 41 de ani ) şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate.

Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză. Totodată, pentru scandalul pe care l-a provocat, bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax