Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenințări cu moartea și atac cu benzină asupra unei locuințe, într-o comună din Apuseni. Polițiștii au reținut un bărbat

Publicat

politie mascati

Polițiștii din Vidra l-au reținut pe un bărbat care și-a amenințat cu moartea vecinul și care i-a spart gemurile locuinței și a aruncat cu sticle cu benzină spre casa acestuia.

La data de 24 februarie 2020, polițiștii Postului de Poliție Vidra au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din comuna Vidra, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tentativă de distrugere, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de duminică, 23 februarie, l-ar fi amenințat pe un vecin că o să-i ucidă familia și că o să-i dea foc la casă.

În noaptea de 23/24 februarie, bărbatul ar fi aruncat sticle cu benzină înspre casa vecinului său, fără a reuși să provoace un incendiu și ar fi spart cu pietre geamurile locuinței.

Fapta a fost reclamată poliției de către victimă, în după amiaza zilei de 24 februarie, iar imediat după sesizare, polițiștii l-au reținut pe bărbatul agresiv.

În cursul zilei de azi, 25 februarie, acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax