Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenințări explicite pe Facebook pentru Cristian Link, unul dintre șefii BCCO Alba Iulia. Traian Berbeceanu a fost și el în vizor

Publicat

17274864_10212808447751708_1859753306_n Șeful Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Cristian Link, a fost amenințat cu moartea, de un personaj care a utilizat pe facebook numele ”Stanciu Aurel”. Amenințările au fost postate ca si comentarii la postări pe contul de socializare al lui Raul Rus, mai cunoscut sub numele de ”Pricu” însă acesta s-a delimitat de mesajele respectivului. Autorul postării a mărturisit public că a intenționat să îl atace și pe Traian Berbeceanu.

Motivul invocat pare a fi arestarea unui dealer de droguri de la care s-ar fi aprovizionat autorul amenințărilor. ”Cristian Link e șeful de la antidrog alba, el mi-a arestat amicul de la care mă aprovizionam și l-a ținut 4 luni la arest, pentru asta vreau să-i dau cuțitul pe la spate… îl urmăresc de câteva luni, știu unde stă și că circulă cu un citroen cu nr de hunedoara…” a scris ”Stanciu Aurel” pe facebook.

17274394_10212808445031640_1678067985_n Într-o altă postare, se adresează direct polițistului: ”amicul meu a stat 4 luni în arest pentru niște etnobotanice, știi ce te așteaptă J cuțitul când ți-e lumea mai dragă J și nu o lovitură, de la 10 în sus J)))”. Amenințările foarte explicite la adresa lui Cristian Link, l-au făcut pe fostul lider al lumii interlope din Alba Iulia, Raul Rus, să răspundă ironic: ”nici nu știu ce vrei să spui și cine esti… ma bufneste rasu!”

Totodată, autorul amenințărilor a mărturisit că a intenționat să-l asasineze și pe fostul șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, pe care l-ar fi pândit în așteptarea unui moment prielnic pentru a-l ataca. ”Am vrut să-l omor și pe berbeceanu acum câțina ani, se plimba cu fiul său prin fostul Real din deva. Am ezitat în utlimul moment, eram cu pumnalul în mânecă… acuma îmi pare rău deoarece mulți prieteni au ajuns la buli din cauza lui…”

Acest gen de amenințări sunt destul de obișnuite pentru polițiștii de la crimă organizată însă este pentru prima dată când unul dintre ei este amenințat public într-un mod atât de explicit și de direct. Deși s-au petrecut cu câteva luni în urmă, autoritățile nu s-au sesizat încă pentru a stabili cât de serioase sunt aceste amenințări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Louie

    luni, 13.03.2017 at 15:23

    Ce fata de Glen Glenn are Cristi :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax