Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ameninţată de concubin că va fi tunsă şi tăiată cu cuţitul, o femeie a sunat la 112 şi cerut ajutor. Jandarmii au intervenit şi au aplanat scandalul

Publicat

Ameninţată de concubin că va fi tunsă şi tăiată cu cuţitul, o femeie a sunat la 112 şi cerut ajutor. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat scandalul.

Incidentul s-a petrecut luni, 3 februarie 2014, într-un imobil situat pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia. Întors acasă în vădită stare de ebrietate, E.T. (43 de ani) şi-a înjurat concubina şi i-a solicitat imperativ să părăsească locuinţa – proprietate a bărbatului – pe motiv că relaţia dintre ei s-a terminat.

Femeia a refuzat, argumentând că nu-şi părăseşte copiii, fapt pentru care a fost îmbrâncită şi ameninţată cu acte de violenţă. Mai mult, fiica acesteia, care s-a interpus între cei doi, se pare că a fost la rândul său agresată verbal, ceea ce a intensificat temerea mamei că bărbatul îşi va pune în practică ameninţările.

Jandarmii au intervenit oportun, au aplanat conflictul şi au prevenit escaladarea violenţei. Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către E.T. a infracţiunii de ameninţare, pe numele acestuia a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca acesta să fie înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare a acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax