Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ameninţată şi jefuită, în plină stradă. O tânără de 20 de ani din Cugir, victima unei tâlhării. Agresorul a fost reţinut de poliţişti

Publicat

O tânără de 20 de ani din Cugir a fost victima unei tâlhării, petrecute în noaptea de joi spre vineri, pe strada Doinei din localitate. Un bărbat de 23 de ani a ameninţat-o şi i-a luat o verighetă din argint, un inel din aur şi suma de 7 lei. Agresorul a fost prins şi va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Oraşului Cugir, a fost sesizată prin SNUAU 112, vineri, la ora 4.50, privind faptul că, în aceeaşi noapte, în jurul orei 3.30, în timp ce se afla pe strada Doinei din Cugir, o tânără de 20 de ani a rămas fără bijuterii şi o sumă de bani, după ce a fost victima unei tâlhării.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii l-au identificat pe Tiberiu Octavian G. (23 de ani), din Almaşu Mare, care locuieşte fără forme legale legale în Cugir. Acesta a acostat-o pe tânără şi, prin ameninţare cu acte de violenţă, a deposedat-o de o verighetă din argint, un inel din aur şi suma de 7 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului, care a fost restituit victimei. Tiberiu Octavian G. a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax