Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ameninţaţi cu procese în instanţă, câţiva manageri de spitale din Alba au găsit resurse financiare pentru acordarea tichetelor de masă

Publicat

Tot mai mulţi angajaţi din sistemul sanitar sunt în curs de recuperare a tichetelor de masă, în urma negocierilor pe care conducerea „Sanitas” Alba le-a avut cu managerii mai multor spitale din judeţ.

„Sanitas” Alba a trimis notificări la unităţile sanitare din Abrud, Sebeş, Aiud, Cugir şi Câmpeni, în care managerii au fost somaţi să procedeze la acordarea urgentă a diferenţei de salarii cuvenite şi a tichetelor de masă restante până în prezent, având în vedere cadrul legislativ ce reglementează aceste aspecte, avertizând cu acţionarea în instanţă, în caz contrar.

Liderul „Sanitas” Alba, Marius Sepi a declarat că la ora actuală spitalele din Sebeş şi Câmpeni au făcut o rectificare bugetară prin care au găsit banii necesari pentru acordarea tichetelor de masă restante pe ultimele 2 luni. Spitalele din Aiud şi Cugir vor fi acţionate în instanţă pentru refuz, iar cu spitalul din Abrud se duc tratative pentru recuperarea diferenţei salariale de 26% pe luna august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax