Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi aplicate de poliţişti după controale în zona pieţelor săptămânale din Aiud şi Blaj. Doi minori, cercetaţi pentru furt de bunuri dintr-un autoturism

Publicat

Poliţiştii din Aiud şi Blaj au desfăşurat, joi, acţiuni preventive în pieţele săptămânale de pe raza municipiilor. În cadrul acţiunii au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt. Minorii, ambii din Blaj, au sustras dintr-un autoturism două telefoane mobile şi o cantitate de legume, în valoare totală de 550 lei.

În vederea menţinerii unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii din Aiud, în cadrul acţiunii organizate, au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.540 lei. Poliţiştii din Blaj au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.380 lei.

Doi minori de 16 şi respectiv 17 ani, din Blaj au sustras dintr-un autoturism mai multe bunuri în valoare totală de 550 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Pe numele celor doi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax