Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi date de poliţişti la Aiud şi Jidvei, pentru şoferi care nu au respectat regulile de circulaţie sau au avut maţini echipate necorespunzător

Publicat

actiune politisti alba Zeci de şoferi s-au ales cu amenzi de la poliţişti, marţi, 13 octombrie, pentru că nu au respectat regulile de circulaţie sau au fost prinşi la volanul unor autovehicule neechipate corespunzător. Printre sancţiunile date de poliţişti s-au numărat şi cele pentru folii neomologate pe maşini, cauciucuri necorespunzătoare sau asigurări auto expirate.

În Aiud, poliţiştii au organizat marţi o acţiune cu caracter preventiv în vederea menţinerii unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă, ocazie cu care au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, din care 21 la regimul rutier, restul constituind abateri de la alte norme legale.

Valoarea amenzilor aplicate este de 4.100 lei şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

La Jidvei, poliţiştii au organizat acţiunea împreună cu reprezentanţii RAR Alba.

Au fost oprite şi controlate mai multe autovehicule, fiind aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale. Poliţiştii au identificat conducători auto care conduceau autoturisme cu anvelope de alte dimensiuni decât cele permise pentru tipul respectiv de autovehicul, care aveau aplicate folii neomologate, inspecţii tehnice periodice sau asigurări auto expirate.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 4.505 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax