Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 100.000 de lei date de inspecţia fiscală din Alba, firmelor controlate în trimestrul I al anului 2012

Publicat

În trimestrul I al anului 2012, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a efectuat 494 acţiuni de control, dintre care 159 au fost verificări inopinate. În urma inspecţiilor fiscale, au fost stabilite venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 23,950 milioane lei, din care: 13,744 milioane lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 10,106 mil.lei accesorii aferente diferenţelor calculate.

Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat  74 amenzi contravenţionale în sumă totală de 100 mii lei.

Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 11,120 milioane de lei, DGFP Alba – Activitatea de Inspecţie Fiscală a înaintat 17 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în trimestrul I, inspectorii fiscali au soluţionat 203 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de  11,066 milioane lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de  3,668 mii lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax