Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 13.520 lei aplicate şoferilor care au depăşit limita de viteză pe DN1, în Alba. Poliţiştii au monitorizat traficul cu radare „în cascadă”

Publicat

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.520 de lei, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe DN1. Miercuri, între orele 7.00-13.00 şi 15.00 – 20.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţişti ai Serviciului Rutier Sibiu au oprit în trafic conducătorii auto care au depăşit limita de viteză, fiind instalate aparate în sistem „cascadă”.

Un număr de 52 de conducători auto au fost sancţionaţi penru viteză, iar alte 8 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă şi 14 pentru alte abateri constatate.

De asemenea, a mai fost reţinut un permis de conducere şi 3 certificate de înmatriculare. Acţiunea a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive, fiind folosite aparate de măsurare a vitezei, instalate în sistem „cascadă”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax