Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de 20.000 de lei, permise reținute și infractori prinși. Peste 150 de polițiști din Alba, în misiune, de sărbători

Publicat

actiune politia

În perioada Crăciunului, peste 160 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat, zilnic, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în județ. S-a intervenit la 130 de evenimente, au fost sesizate 50 de infracțiuni și au fost aplicate 96 de amenzi, majoritatea pentru încălcarea normelor rutiere.

În perioada 24-26 decembrie, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 3 zile, au fost constatate 50 de infracţiuni şi 96 de abateri de natură contravenţională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 22.380 lei.

Dintre contravenţiile aplicate, 33 au fost pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 și 63 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 6 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

S-a intervenit la 130 de solicitări ale cetăţenilor, din care 122 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În continuare, poliţiştii vor fi la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax