Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Amenzi de 37 de mii de lei aplicate de inspectorii de la Finanţe din Alba, în aprilie

Publicat

În urma controalelor efectuate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) a Judeţului Alba, în luna aprilie, au fost aplicate amenzi de 37 mii de lei, iar trei cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate, pentru continuarea cercetărilor, fiind stabilite prejudicii prezumtive de 52 mii lei.

DGFP Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală a susţinut, în aprilie, 131 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care 70 au fost inspecţii fiscale. În urma acestora, au fost stabilite venituri suplimentare pentru bugetele administrate de ANAF, în sumă totală de 1892 mii lei. Diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii sunt în valoare de 1.362 mii lei, iar 493 mii lei reprezintă accesorii aferente diferenţelor calculate.

Pentru abaterile şi deficienţele constatate, inspecţia fiscală a aplicat amenzi contravenţionale în sumă totală de 37 mii lei. Trei cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate, pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor, având în vedere prejudicii prezumtive create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 52 mii lei.
Tot în luna aprilie, inspectorii fiscali au soluţionat 93 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată, în valoare totală de 5.724 mii lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 108 mii lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax