Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 40.000 de lei pentru firmele care lucrează la autostrada Orăştie-Sibiu, în judeţul Alba, pentru munca „la negru”

Publicat

Inspectorii ITM Alba au desfăşurat controale în activitatea firmelor care execută servicii la tronsonul I de autostradă Orăştie – Sibiu, zona Orăştie – Vinţişoara, din judeţul Alba. Trei societăţi comerciale s-au ales cu amenzi în valoare totală de 40.000 de lei pentru că au avut persoane primite la muncă fără forme legale de angajare.

În perioada 3-7 septembrie, inspectorii ITM Alba au controlat 64 de unităţi economice şi au aplicat 182 de sancţiuni, respectiv nouă amenzi în cuantum de 50.900 lei, trei dintre acestea fiind pentru munca nedeclarată. Firmele amendate pentru muncă „la negru” sunt: „Trans Bau” SRL Sibiu – punct de lucru autostradă (o amendă de 20.000 de lei; două persoane fără forme legale de angajare), „Mig Construct Service” SRL (o amendă de 10.000 de lei; o persoană fără forme legale de angajare) şi „Mix Euro Duo” SRL (o amendă de 10.000 de lei; o persoană fără forme legale de angajare).

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 23 de unităţi şi aplicate două amenzi de 8.000 de lei şi 19 avertismente.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax