Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 5.900 lei aplicate de polițiști în Alba Iulia, pentru încălcarea legislației rutiere și a ordinii publice. 42 de sancțiuni și în Ocna Mureș

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia și din Ocna Mureș au desfășurat vineri o acțiune de prevenire a ilegalităților de circulație și de tulburare a ordinii publice. Aceștia au aplicat amenzi în valoare de 5.900 lei în Alba Iulia și în Ocna Mureș aceștia au dat 42 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială și nu numai.

Vineri, 19.07.2013, poliţiştii rutieri, împreună cu cei de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au organizat, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, o acţiune, pe linia preveniri faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, ocazie cu care au fost controlate peste 30 de autovehicule şi aplicate 33 de sancţiuni contravenţionale, din care 29 pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi 4 la Legea 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea amenzilor aplicate este de 5.900 lei.

Poliţia oraşului Ocna Mureş şi posturile de poliţie comunale arondate au organizat, vineri, 19.07.2013, o acţiune preventivă având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor care afectează siguranţa persoanelor, dar şi reducerea riscului rutier.

Cu această ocazie au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, din care 28 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, restul de sancţiuni aplicându-se pentru nerespectarea prevederilor altor acte normative în vigoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax