Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de 50.000 de lei într-o singură zi pentru munca la negru

Publicat

Oamenii legii pus din nou ochii pe comercianţii la negru şi au organizat o acţiune care s-a sfârşit cu amenzi în valoare totală de 50.000 de lei.

În data de 21.07.2011, ofiţerii din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu lucrători ai Formaţiunii de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba şi comisari ai Gărzii Financiare Alba au organizat, în Piaţa Iuliu Maniu din Municipiul Aiud, o acţiune ce a avut drept scop combatere a muncii la negru şi a actelor de comerţ ilicit.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificaţi 9 agenţi economici, au fost identificate 11 persoane fără forme legale de muncă şi a fost constatată o infracţiune.

Au fost aplicate, de asemenea, 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 50.000 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 12.545 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax