Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 6.600 lei pentru încălcarea regulilor de circulație, în Apuseni, într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, inițiată de polițiști

politie

Publicat

Amenzi de 6.600 lei și peste 30 de autovehicule verificate. Acestea ar fi pe scurt rezultatele unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, inițiată de polițiștii din Abrud și Cîmpeni marți, 18 februarie, pe principalele șosele din Apuseni.

În data de 18.02.2014, poliţiştii din Muniții Apuseni, au acţionat pe principalele artere rutiere din zonă, pentru prevenirea accidentelor şi combaterea încălcării prevederilor legale de către participanţii la trafic.

Astfel, între orele 10.00 şi 15.00, poliţiştii rutieri din Abrud împreună cu poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Abrud, au acţionat pe DN 74 şi DN 74 A (în localităţile Abrud, Bucium, Cărpiniş, Roşia Montană), pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive şi depăşirii neregulamentare precum şi pentru depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule, după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.600 de lei, din care 12 pentru depăşirea regimului legal de viteză, două pentru depăşire neregulamentară, una pentru alcool şi două pentru alte abateri constatate.

Conducătorilor auto care s-au angajat în depășiri ilegale precum şi conducătorului auto care a condus după ce a consumat alcool, le-au fost reţinute permisele de conducere.

Între orele 9.30 – 14.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni, împreună cu lucrători ai Registrului Auto Român Alba, au acţionat pentru prevenirea accidentelor datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

Au fost verificate 25 de autovehicule iar pentru defecţiuni tehnice constatate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3.000 de lei.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate