Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de 91.000 de lei, aplicate în ultimele 24 de ore de ISU Alba. Controale la organizatorii petrecerilor de Revelion

Publicat

Controalele de prevenire a incendiilor au continuat și sâmbătă, au anunțat reprezentanții ISU Alba.

Potrivit acestora, în ultimele 24 de ore, inspectorii de prevenire și personalul operativ din cadrul structurilor operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au continuat controalele de prevenire dar si acțiunile de recunoaștere.

Au fost vizați operatori economici care organizează Revelionul, dar și alte locații unde se desfășoară evenimente cu public numeros și la care se pot înregistra aglomerări de persoane precum pensiuni, restaurante, cluburi, baruri, discoteci, etc.

Astfel, au fost desfășurate un număr de 56 acțiuni de recunoaștere si verificare la 25 săli evenimente, 4 baruri, 14 restaurante, 6 hoteluri și un cămin cultural.

De asemenea, au mai fost desfășurate un număr de 8 controale de prevenire la 2 săli de evenimente, 3 pensiuni, 2 hoteluri și un restaurant.

În urma acestor controale au fost constatate 41 nereguli, au fost aplicate 33 sancțiuni, din care 23 de avertismente și 10 amenzi în cuantum de 91.000 lei.

Controalele și acțiunile de recunoaștere vor continua la același tip de obiective, scopul acestor activități fiind acela de creștere a gradului de siguranță a utilizatorilor și beneficiarilor pe linia securității la incendiu.

Tot în acest context, în luna decembrie 2023, inspectorii de prevenire au mai desfășurat un număr de 37 controale de prevenire la săli de evenimente, restaurante, cluburi, baruri, unități de cult, în urma cărora au fost constatate 221 nereguli, au fost aplicate 192 de sancțiuni, din care 165 de avertismente și 26 de amenzi în cuantum de 99.000 lei.

Foto: ISU Alba, arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 31.12.2023 at 16:14

    Dormitorilor, aţi început lucrul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax